Un mosso mor al precipitar-se per una teulada quan perseguia un delinqüent PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 09 desembre de 2011
Redacció │ Barcelona

El company ha resultat ferit greu - A l'estiu un altre mosso va resultar ferit molt greu al caure de 10 metres d'alçada - L'incident coincideix en el moment que el govern pretén descomptar el 25% del sou dels mossos i bombers ferits en acte de servei

Segons ha informat el canal 324.cat, un mosso ha mort aquesta matí a Montblanc, i el seu company ha resultat ferit greu, quan es trobaven realitzant una persecució d'un delinqüent pels terrats d'una empresa on havia pujat després d'una persecució amb un vehicle robat. L'accident s'hauria produït al cedir part d'un fals sostre d'uralita, provocant la mort a l'acte d'un dels agents.

Tal i com avança El Periódico de Catalunya, els policies intentaven capturar uns delinqüents que havien fugit després de cometre un robatori al barri lleidatà de la Mariola. Els lladres es van saltar diversos controls i van trencar la barrera del peatge de l'autopista abans d'arribar al polígon industrial de Montblanc, on van abandonar el seu vehicle, van travessar la via del tren i van pujar a la teulada d'una nau industrial, que després va cedir. Els delinqüents ja han estat detinguts.

Accident a Torres de Segre a l'estiu

El 20 de juliol d'aquest any, una altra patrulla de seguretat ciutadana de la policia de la Generalitat va patir un accident semblant a Torres de Segre (Lleida), resultant ferit molt greu un agent per politraumatismes al caure des d'una alçada de 10 metres.

Els accidents en persecucions en vehicles i en terrats d'edificis constitueixen un percentatge elevat de la sinistralitat laboral dels cossos de policia arreu del món.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Un mosso mor al precipitar-se per una teulada quan perseguia un delinqüent
Go to top of page