Cinc mossos ferits, dos en estat greu, pels familiars d'uns presumptes lladres a Tarragona PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 27 novembre de 2011
Agències

Set persones han rebut amb pals i espases els agents quan han anat al domicili - Dos mossos han resultat ferits amb pronòstic greu per ganivetades al pit i a la cama

ImageCinc agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits aquest divendres a la nit a Tarragona per set persones d'una mateixa família quan intentaven detenir dos dels seus membres.

Els fets s'han produït en un domicili del carrer Riu Llobregat de la ciutat, on els agents han anat a detenir dues persones presumptament relacionades amb un robatori.

A l'arribar a la vivenda i preguntar per ells, diverses persones han sortit amb armes blanques i han agredit els agents, a qui han causat talls i contusions de diversa consideració.

Els agressors, que han estat detinguts i han passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tarragona, són Basilio G. P. (de 57 anys), Dolores A. G. (61), Agustín G. A. (36), Miguel G.A. (33), Pedro G. A. (24), Basilio G. A. (20) i Ishac E. A. (21).

Durant la detenció se'ls ha decomissat els objectes utilitzats en l'agressió: un bastó amb estoc de 40 centímetres, una espasa japonesa amb fulla de 45 centímetres, una vara metàl·lica de 65 centímetres, un pal rodó de 92 centímetres i un pal d'un metre de llarg.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Cinc mossos ferits, dos en estat greu, pels familiars d'uns presumptes lladres a Tarragona
Go to top of page