Un mosso ferit amb arma de foc encara té 53 perdigons al cos PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 12 octubre de 2011
Redacció │ Barcelona

Si hagués portat armilla interior s'haurien evitat el 95% dels impactes de perdigons

Image

El sindicat dels Mossos d'Esquadra SME-CCOO ha denunciat que un dels dos mossos d'esquadra, ferit en un tiroteig a Barcelona el febrer del 2010, encara té 53 perdigons al cos que els metges no li poden extreure. L'agent, de nom Ferran, té 40 impactes entre el tòrax i l'abdomen i els més greus els té al pericardi, al fetge, als pulmons, als ronyons i a les costelles, i la resta en zones intramusculars.

Segons el sindicat, "si hagués portat armilla interior, 47 d'aquests impactes s'haguessin evitat". Com que no se li poden extreure els perdigons, "les seqüeles físiques i psicològiques li quedaran per sempre".

La secció sindical de CCOO ha recordat que l'anterior conseller d'Interior, Joan Saura, va anunciar el 18 de març de 2010 que "en 15 dies podem tenir la solució" a la manca d'armilles que pateixen els mossos d'esquadra.

També han remarcat que al gener del 2011 van enviar un escrit a l'actual cap del Departament, Felip Puig, per demanar-li una "reunió per reprendre les negociacions sobre la dotació d'armilles". El SME-CCOO ha afegit que "ni tan sols ha contestat".

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page