Els Mossos d’Esquadra també corren les 24 hores de Motociclisme PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 15 juliol de 2011www.btvnoticies.cat

Aquest cap de setmana es corren al Circuit de Catalunya les 24 Hores de Motociclisme. Un dels 45 equips inscrits és el dels Mossos d'Esquadra, que reserven els excessos de velocitat per al circuit. El cap de l'equip de motociclisme dels Mossos espera que algú dels seus trepitgi aquest any el pòdium, després de la desfeta de l'any passat.

El primer tret de sortida de les 24 Hores de Motociclisme es donarà aquest divendres al Circuit de Catalunya; a les 16.30 h hi ha previst que se celebri la primera tanda d’entrenaments. La cursa començarà oficialment a les 15 h de dissabte.

Declaracions de DOMÈNECH BERTÉS, cap de l’equip dels Mossos d’Esquadra

“Les 24 hores s’han convertit en un mite per tots nosaltres. És la nostra festa major, la festa major de tots els mossos que ens agrada el món del motor.”

“L’equip el veig bé, el veig amb molta força. L’any passat ens vam endur una mica un pal i aquest any el veig amb molta força. En tenim moltes ganes, portem un material boníssim. Jo no vull ser agosarat i no vull ser excessivament optimista, però la nostra fita és fer pòdium.”

“Ja per la feina hem de tenir molta cohesió, hem de tenir una capacitat de resistència, resistència personal per les situacions que ens trobem i hem de treballar moltes vegades en conjunt, en equip. Llavors aquests aspectes els extrapolem aquí a la cursa.”

“A tots ens agraden molt les motos, tots som grans aficionats a les motos, tots hem fet curses, tots tenim motos per circular per la carretera… però a l’hora de córrer, a l’hora de fer servir la velocitat pura i dura, ho fem en els circuits, ho fem en els llocs habilitats.”

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page