Daniel de Alfonso serà el nou encarregat de l'Oficina Antifrau de Catalunya PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 15 juliol de 2011
Redacció │ Barcelona

ImageEl magistrat Daniel de Alfonso serà el nou encarregat de l'Oficina Antifrau de Catalunya, segons ha confirmat Catalunya Ràdio. Alfonso substituirà David Martínez Madero. Està previst que el president Artur Mas l'hi comunicarà personalment, i tot apunta que l'aprovació es portarà al darrer ple abans de les vacances.

Camps serà jutjat pel "Cas Gürtel"

L'elecció del president ja s'ha comunicat a tots els grups polítics de la cambra. Amb el suport de CiU, PSC, PP i Ciutadans, Daniel de Alfonso serà nomenat, amb tota probabilitat, nou responsable de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

El nom de De Alfonso ja es va sentir a principis de juliol, i semblava que l'havien de nomenar en l'últim ple, el dels dies 6 i 7, però finalment es va ajornar.

Magistrat de l'Audiència de Barcelona

El nou encarregat de l'Oficina Antifrau és llicenciat en dret i, actualment, magistrat de la secció setena de l'Audiència de Barcelona. Especialitzat en dret penal, ha estat professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Oberta de Catalunya i també ha donat classes de màsters i postgraus a les universitats de Barcelona, a l'Abat Oliva i a ESADE. També ha col·laborat amb el Col·legi d'Advocats de Barcelona i amb el Centre d'Estudis Jurídics de la Generalitat.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Daniel de Alfonso serà el nou encarregat de l'Oficina Antifrau de Catalunya
Go to top of page