Desenvolupen un aplicatiu per ajudar a recuperar càmeres sostretes o perdudes PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 07 maig de 2011
Redacció │ Barcelona

ImageSi t'han robat la teva càmera de fotos o l'has perduda, no totes les opcions s'han esgotat. Un jove anglès de Bristol ha desenvolupat una aplicatiu que rastreja la blocosfera i internet a la cerca d'imatges fetes amb la teva màquina. El sistema es basa en la informació que aporta el protocol EXIF contingut a l'arxiu JPEG, i en el qual moltes digitals emmagatzemen informació com la data i hora en què s'ha obtingut, la localització, la marca i model.

L'eina, consisteix en dipositar una imatge o el número de sèrie a la pàgina Stolen Camera Finder, i a partir d'aquí busca si es produeix un positiu entre les dades aportades i les prèviament emmagatzemades pel servei. De produir-se una coincidència amb el número de sèrie cercat, En aquest t'indicarà en quin servei, compta i pàgina es publica una imatge feta amb la càmera sostreta.

A la pàgina s'explica el funcionament, la llista de marques que guarden el número de sèrie a EXIF i el funcionament. El servei no desa la imatge que utilitzes per mostar el EFIX al sistema, i també funciona si introdueixes manualment el número de sèrie.

www.stolencamerafinder.com

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page