Ofensiva del CNP contra les botigues d'emblemes policials PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 21 febrer de 2011
Redacció │ Barcelona

La mesura és deguda a la creixent utilització d'aquestes reproduccions per part de delinqüents - Botigues de Barcelona ofereixen insignies idèntiques de les plaques de la Nacional, Urbana i Mossos

ImageEl Cos Nacional de Policia està avisant a tots els establiments on es comercialitzen reproduccions de plaques, escuts de la uniformitat, pins, samarretes o qualsevol altre producte amb la llegenda "CNP - Policía", que hauran de deixar de fer-ho si no volen ser denunciats per un delicte contra la propietat industrial. El Ministeri de l'Interior va registrar la marca, a proposta de la Unitat Central de Delinqüència Especialitzada (UDEV), al detectar un increment de persones no policies que utilitzen aquests distintius per delinquir.

L'ofici elaborat per aquesta unitat i enviat a totes les prefectures superiors d'Espanya, ordena procedir al cens de tots els establiments que comercialitzin aquests productes i procedir contra aquests un cop avisats.

Marca Nacional

Des del desembre la denominació "Cuerpo Nacional de Policía" juntament amb 12 categories més, inclosa la placa - insignia, han estat blindades del mercadeig. Està prohibida la comercialització de qualsevol símbol del cos, incloent específicament la utilització de les paraules GEO, UIP, Unitat Canina, Cavalleria, Subsol, Protecció ambiental i la Divisió de Formació, així com les paraules "Revista Policía" en un intent d'acabar també amb la xacra de comercials que ofereixen anuncis per la publicació oficial, quan aquest no en conté cap.

Carnets fantasia que contenen la Marca Nacional CNP, l'escut i les denominacions de les unitats operatives de la policia nacional, ofertats a www.insigniaspoliciales.com

Image

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page