Una empresa israeliana presenta un sistema de localització de persones en 3D PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 15 febrer de 2011

Image Palau 2.1, estand B70, www.nice.com


Fins ara només es podia localitzar per longitud i latitud aproximada (X i Y), amb marges d'errors substancials - L'empresa israeliana facilita així la localització d'objectius policials i/o alertants del 112 amb precisió, sense GPS, inclosa l'alçada, tant en medis urbans com rurals

ImageLa necessitat d'informació precisa de localització de telèfons mòbils és fonamental en relació a accidents, els incendis i les activitats delictives.

Gairebé el 90% dels dispositius portàtils no disposen de GPS -o el deshabiliten en cas de delinqüents- fet que resulta en la necessitat d'una solució que pugui proporcionar la informació de seguiment de l'alertant i/o objectiu policial.

L'INEC 3D Mòbil és una solució de seguiment que respon a aquesta necessitat, compleix els estàndards del Ministeri de l'Interior Nordamericà (Homeland Security Departament) i facilita de forma automàtica el seguiment i anàlisi de localització de dispositius mòbils, permetent a les agències de l'ordre públic i els organismes d' intel·ligència dur a terme les investigacions posteriors i/o simultànies als incidents.

Permet el compliment de les noves regulacions tècniques dels telèfons únics d'emergència -e911 i e112- , que requereixen els operadors de xarxa de telefonia mòbil proporcionar la latitud i longitud de les trucades, per tal de saber a quins serveis d'emergència del centre de trucades s'ha de dirigir la carta de serveis, i on enviar els serveis d'emergència.

Image

Image

El sistema també ajuda als sistemes nacionals d'alerta detectar tots els dispositius mòbils ubicats dins d'una àrea geogràfica determinada, inclosos els telèfons en el mode d'espera, i emetre automàticament una alerta en temps real (p.e. de Tsunami o alertes de protecció civil). A més, la solució de NICE també es pot utilitzar per comptar manifestants en zones determinades, a partir dels terminals de telefonia mòbils connectats.

La solució es basa en un programari i per tant no es requereix calibratge dels elements fixes de la xarxa ni cap intervenció física. L'empresa no ha volgut desvetllar per quins Serveis Secrets i cossos policials treballa, tot i que webpolicial ja ha pogut comprovar com s'utilitza en agències israelianes i nord-americanes en aquest moment.

NIÇA ajuda a les organitzacions a aconseguir el posicionament 3D ubicació molt precisos i fiables (X, Y i Z), en el medi rural i urbà, tant en interiors com en exteriors, i és aplicable a totes les xarxes de telefonia mòbil, incloent GSM, UMTS, CDMA i LTE per localitzar qualsevol mòbil dispositiu.

Yossi Ofek, President de la Divisió d'Intel ligència de NICE, va dir, "La solució NICE estableix en 3D amb precisió les capacitats mòbils de seguiment de la ubicació. En ser capaç de detectar la localització amb nivells d'alta precisió, i fins i tot determinar l'alçada d'un dispositiu en entorns urbans densos, com els gratacels, el govern pot garantir la seguretat. Aquesta capacitat permet als proveïdors de serveis per assegurar el compliment de les regulacions més recents i futurs. A més, els proveïdors de serveis poden aprofitar la mateixa tecnologia per a l'optimització de xarxa i serveis basats en localització. "

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Tecnologia - GSM - Tetra arrow Una empresa israeliana presenta un sistema de localització de persones en 3D
Go to top of page