Badalona marca en un mapa públic els edificis amb problemes de convivència PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 01 febrer de 2011
Redacció │ Barcelona

Image

L'Ajuntament de Badalona, en el marc del seu programa de Govern Obert, publica un mapa de civisme en que marquen sobre el mapa els domicilis on es tramiten expedients de reagrupament familiar, mediacions per convivència o pisos sobreocupats . La iniciativa posa en evidència la necessitat de regular per llei com i quines informacions relatives a seguretat pública s'han de donar a la ciutadania.

Al mapa que publica la Guàrdia Urbana de Badalona es marquen amb icones el edificis de veïns on hi ha hagut problemàtiques, on han intervingut agents de la Unitat de Civisme, i també on, segons el mapa, s'estan realitzat expedients de reagrupaments. A banda el mapa també informa on ha intervingut el cos local per a retirar vehicles d'abandonament.

Image

Els mapes de seguretat pública en països estrangers només recullen delictes denunciats i/o coneguts, a banda de publicar-se per mançanes i/o cruïlles, i no especificant adreces exactes. Alguns recullen les queixes al 311 -l'equivalent al 010 local- en mapa, però en cap cas marquen les fonts de conflictes privats o problemàtiques de convivència en edificis particulars.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page