CCOO difon com a certa una manipulació feta pel dia dels Sants Innocents sobre la jubilació i el 5% PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 26 gener de 2011
El document distribuït pel sindicat fa referència a una suposada promesa del president del Govern per recuperar el poder adquisitiu dels policies, incrementar el sou un 10% i jubilació als 60. Al vídeo les imatges reals del debat. A continuació el document enviat per CCOO amb la transcripció manipulada.

La secció sindical de CCOO a la Guàrdia Urbana de Barcelona ha difós, a la seva pàgina web i en butlletí en plafons informatius i PDF, probablement per error, una suposada transcripció manipulada del passat ple del Congres de Diputats del 15 de desembre. No cal dir que tota la informació és falsa.

Digne d'un guió de Polònia

En la transcripció manipulada, José Luís Rodriguez Zapatero anuncia la recuperació del 5%, un augment del 5% per a tots els policies, i la jubilació per a tots els policies -de qualsevol cos- als 60 anys amb un coeficient del 0,25. Per raons desconegudes aquest document continua circulant, com si fos verídic.

Si vols veure el vídeo de tota la pregunta, fes click aquí

Document enviat per CCOO

Image

Image

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page