Una foto molt cara PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 16 gener de 2011
Redacció │ Barcelona

Expedientats els dos agents de la Guàrdia Urbana que es van saltar una cua per fer-se una foto amb la copa del món

ImageVergonya aliena. Aquesta era la sensació de molts policies quan als briefings van ser informats del que havia succeït al Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona. Uns agents del cos municipal de Barcelona van saltar-se una cua de famílies i adolescents de més de 4 hores per posar davant el trofeu de campions del món. Sense cap remordiment, tot i ser escridassats pel públic que esperava pacientment., denunciava La Vanguardia.

A les comissaries no es podia entendre com els dos agents ho havien pogut fer. La fotografia ha estat debastadora per la imatge de la Guàrdia Urbana de Barcelona i ha causat forta indignació ens els dirigents de la ciutat. Algun comandament comentava que "com podem fer complir l'ordenança de civisme si hem quedat com els xulos del barri".

D'altra banda, Xavier Vilaró, Intendent Major en Cap de la Guàrdia Urbana ha emès un comunicat condemnant els fets i anunciant l'obertura d'expedients als dos implicats.

Al fer la recerca de la foto al web de La Vanguardia van aparèixer dues imatges radicalment diferents. La primera, la que la il·lustra aquesta informació. La segona, la d'un Guàrdia Urbà assistint al part d'una senyora a l'Estació del Nord.

Image

Aquesta darrera hauria de continuar essent la imatge que els ciutadans tinguin de la seva policia, i del compromís de tots i cada un dels tres mil agents, inclosos els implicats en la reprovable foto, per procurar un major benestar i seguretat a tota la ciutadania.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Una foto molt cara
Go to top of page