Trias qualifica de "desastrosa" la coordinació entre Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 06 gener de 2011
Redacció │ Barcelona

ImageSense embuts. L'alcaldable i líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, en declaracions a l'ACN presentant el seu programa, ha criticat durament la política de seguretat i considera que els dos cossos autonòmic i local es fan la "competència" en comptes de cooperar.

"No és veritat que hi hagi una bona col·laboració, hi ha certa competència entre els uns i els altres. i hem de ser capaços de definir bé què fa uns i què fan els altres per no fer-se la competència", a la vegada que qualifica la situació de "desastre" per no existir una coordinació "que és molt necessària, imprescindible".

A banda, ha qüestionat durament a l'Alcalde Jordi Hereu per la manca de lideratge i per ser incapaç de "fer seure en una taula Fiscalia, Mossos i Urbana per fixar una estratègia clara per cinc o sis anys".

En relació al problema d'inseguretat i incivisme en alguns barris de Barcelona, Trias s'ha mostrat partidari de la prohibició absoluta de la prostitució, tot i que ha reconegut l'especial dificultat que suposa assolir aquest objectiu.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page