Barcelona homenatja el guàrdia urbà assassinat per ETA fa deu anys PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 20 desembre de 2010
Redacció │ Barcelona

Juan Miguel Gervilla Valladolid, va morir tirotejat quan es va apropar a dues persones que empenyien un cotxe espatllat al carrer Diagonal - El consistori canviarà el nom de la seu de la Guàrdia Urbana situada a les Corts pel de Lluch-Gervilla, en homenatge a l'exministre Ernest Lluch, també assassinat per ETA

L'Ajuntament de Barcelona ha homenatjat aquest dilluns el guàrdia urbà assassinat fa una dècada per ETA al districte de les Corts, Juan Miguel Gervilla Valladolid, amb una placa commemorativa, segons ha informat el consistori.

L'acte presidit per l'alcalde, Jordi Hereu,s'ha fet a la mateixa hora en la qual va ser assassinat Gervilla, a les 8 hores del 20 de desembre de l'any 2000.

Memorial de la policia de Catalunya a webpolicial

El succés va tenir lloc a l'altura del número 650 del carrer de la Diagonal, cantonada amb el carrer de Numància quan el guàrdia es va apropar a dues persones que empenyien un Fiat de color vermell. En intentar identificar-los, els desconeguts van disparar diversos tirs contra l'agent.

El consistori, ha anunciat el canvi de nom de la seu de la Guàrdia Urbana situada a les Corts pel de Lluch-Gervilla, en homenatge també a l'exministre Ernest Lluch, també assassinat per ETA fa una dècada.

A l'últim ple del districte de les Corts es va aprovar homenatjar l'urbà amb un espai públic, i en el ple de l'Ajuntament de divendres passat es va llegir una declaració institucional en record a Gervilla.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Barcelona homenatja el guàrdia urbà assassinat per ETA fa deu anys
Go to top of page