Interior atura unes oposicions a què optava Rafael Olmos per petició de l'Oficina Antifrau PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 15 octubre de 2010
Agències

El Departament d'Interior ha aturat un procés selectiu en què participava l'anterior director general de la policia, Rafael Olmos, després que l'Oficina Antifrau ha demanat suspendre de forma cautelar aquestes proves. Creuen que hi pot haver irregularitats en la creació i la convocatòria de la plaça a la qual opta Rafael Olmos i han demanat la informació a Interior per investigar-ho. El departament que dirigeix Joan Saura ha defensat el procés però l'ha aturat.

Rafael Olmos, destituït l'any passat com a director dels Mossos d'Esquadra després dels incidents entre alguns agents i alguns estudiants anti-Bolonya, està opositant a una plaça de funcionari al Departament d'Interior. Ha estat l'únic candidat que ha aprovat en unes proves que, des d'un primer moment, el sindicat UGT va impugnar.

Des del sindicat asseguren que aquest tipus de pràctiques són habituals i que el d'Olmos no és l'únic cas, sinó que se'n poden trobar uns 200 de similars.

El Departament d'Interior, després de rebre la petició de l'Oficina Antifrau, ha aturat el procés, tot just quan a Olmos només li quedava per superar l'última prova, una entrevista personal.

L'Oficina Antifrau està investigant si hi ha irregularitats en la creació i la convocatòria de la plaça a què opta Olmos. Interior, que ha enviat la informació sol·licitada per l'Oficina Antifrau, ha aturat el procés però el defensa, asseguren que no hi ha irregularitats i que la plaça s'emmarca en la convocatòria de 50 places més d'especialistes que necessita la conselleria.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page