La Guàrdia Civil deté a Catalunya 842 persones i intervé 934 quilos de cocaïna PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 12 octubre de 2010
Redacció │ Barcelona

Image

La Guàrdia Civil ha detingut, des de començament d'any, 842 persones relacionades amb la delinqüència organitzada, la lluita antidroga, els robatoris en domicilis i empreses i el contraban, i ha intervingut 934 quilos de cocaïna, 48 d'heroïna i 8.490 d'haixix a Catalunya. En el seu discurs durant la celebració de la patrona de la Guàrdia Civil, el general Luis Iglesias ha detallat aquest dilluns que aquest any han confiscat tabac de contraban valorat en 32 milions d'euros i han intervingut en els diferents llocs fronterers 2,5 milions de diners no declarats.

En el seu repàs de les operacions que s'han portat a terme aquest any, Iglesias ha recordat també que la Guàrdia Civil ha fet 855 inspeccions ordinàries d'explosius i 2.086 d'extraordinàries.

L'acte ha estat presidit pel delegat del Govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, que ha ressaltat la importància de la "innovació, especialització i adaptació al canvi" de la Guàrdia Civil per lluitar amb eficàcia contra les noves formes de delinqüència.

Han assistit el secretari de Seguretat Pública de Catalunya, Joan Delort; la fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte, i l'inspector general de l'Exèrcit a Catalunya, José Manuel Muñoz, entre altres autoritats.

A l'acte s'han lliurat un centenar de distincions a agents de l'Institut Armat, a membres de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i altres policies locals, així com jutges i personal de seguretat privat, entre d'altres.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow La Guàrdia Civil deté a Catalunya 842 persones i intervé 934 quilos de cocaïna
Go to top of page