Efecte crida antisistema confirmat: un gruix dels detinguts estrangers PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 29 setembre de 2010
Redacció │ Barcelona

Image

Dos encaputxats han cremat un vehicle de la Guàrdia Urbana al centre de Barcelona als volts de la una, segons ha informat Europa Press. Els fets s'han produït a la plaça Universitat durant la marxa del piquet central. Alguns dels manifestants han llançat objectes i han fet malbé mobiliari urbà. La presència policial a la zona s'ha incrementat i s'ha constituït un cordó, fet que ha dispersat els manifestants.

Al final de tota la jornada, els Mossos i les Policies Locals van arrestar una cinquantena llarga de persones a tot Catalunya, quaranta de les quals a Barcelona. Un gruix important dels detinguts són d'origen estranger, com ara italians, portuguesos, anglesos, danesos i alemanys. Es van registrar també una setantena de ferits. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va lamentar ahir els fets i els va atribuir a una minoria violenta desvinculada dels sindicats que havien convocat la vaga.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Efecte crida antisistema confirmat: un gruix dels detinguts estrangers
Go to top of page