Iniciativa promet ara impulsar la llei sistema de policia la propera legislatura PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 19 setembre de 2010
Redacció │ Barcelona

ImageParadoxes de la política. Tot i que Iniciativa per Catalunya dirigeix actualment els mossos d'esquadra i "coordina" les policies locals, la forta manca de lideratge del Conseller Saura ha impedit l'aprovació de la Llei del Sistema de Policia de Catalunya. La mesura està recollida en el programa electoral de ICV, i que inclou altres propostes com crear 300.000 llocs de treball i "promoure la transició cap a un model socialment just i ecològicament sostenible".

En les prioritats programàtiques aposten per 'impulsar l'estratègia per la creació d'ocupació i el canvi de model productiu amb l'objectiu de crear 300.000 llocs de treball en l'economia verda i les polítiques socials i promoure la transició cap a un model socialment just i ecològicament sostenible'. Rodríguez ha ressaltat que la xifra dels 300.00 no és donada perquè si, sinó que s'ha fet 'a partir d'una anàlisi rigorós de la realitat econòmica de Catalunya'.

Image


'Estendre el sistema de velocitat variable als accessos de Barcelona ja planificats'

En l'eix de seguretat pública aposta per impulsar la Llei del sistema de policia de Catalunya 'per reforçar la col·laboració entre els Mossos d'Esquadra i les policies locals'; aprovar la Llei de Protecció Civil de Catalunya 'i culminar el desenvolupament del 112 com a telèfon únic d'urgències'. Així mateix, demanen 'estendre el sistema de velocitat variable als accessos de Barcelona que ja s'han planificat'.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Iniciativa promet ara impulsar la llei sistema de policia la propera legislatura
Go to top of page