LAPD revisa els protocols de persecucions degut a la descoordinació i perill de foc creuat PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 22 agost de 2010


ImageEls agents de la Policia de Los Angeles implicats a la persecució han auto-analitzat la intervenció posant en evidència el caos de la intervenció, el potencial perillós de la situació creada, i les desenes de vegades en que els agents van estar en línia de foc amic o de blau a blau, en l'expressió nord-americana.La persecució va començar després de que la persona perseguida es presentes a la comissaria per amenaçar de forma verbal un agent que l'havia denunciat prèviament. El ciutadà va sortir de la comissaria i es va iniciar una persecució per tot el barri proper a la comissaria.

Un cop detingut el vehicle es van usar simultàniament dues pistoles tàser, diferents agents van ruixar amb spray de pebre la zona d'actuació i altres van resultar ferits al trencar la part posterior del vehicle amb ASP per accedir a l'interior del vehicle.

D'altra banda, tant Instructors com patrullers de Seguretat Ciutadana han admès els errors però han recordat que els policies "no viuen en un món estèril on puguis anar provant protocols. Les situacions són les que són i s'han de resoldre".

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page