Els policies veuran reduït el seu sou un 5% PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 20 maig de 2010
Redacció │ Barcelona

L'Estat ja ha anunciat la taula de reducció de sous, la qual serà per als funcionaris del grup C1, del 4,5% per al sou base i trienis, i un 5% lineal per tota la resta de complements. Per als comandaments, la reducció serà del 5,75% (A2) i 7% (A1). Segons els plans del govern, la reducció de sou es farà efectiva en un 30% a la paga extra de nadal, i la resta de reducció prorratejada entre juny i desembre d'aquest any. Encara s'està pendent veure quina aplicació se'n farà a la resta d'administracions, tot i que la reducció al sou base i trienis serà immediata amb efectes del dia 1 de juny.

Concretament, baixarà un 0,56% per als del grup E; un 2,75% per als del C2; un 4,5% per al C1; un 5,75% per a l'A2, i un 7% per a l'A1.

També veurà reduït el salari el personal laboral de les administracions públiques, i el dels organismes dependents de les comunitats autònomes -en el cas de Catalunya, la Generalitat encara ha de concretar amb quins percentatges- i els dels governs locals.

La rebaixa de sou també arriba a les altes esferes. Serà del 15% en el cas dels membres del govern, i d'entre el 8 i el 10% pel que fa al sou dels alts càrrecs.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page