Ford fa possible el patrulla del futur: 2012 Police Interceptor PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 13 març de 2010
Redacció │ Barcelona

Image

No és un cotxe extret del cinema. És el proper cotxe de policia de la marca Ford. Un patrulla dissenyat de cap a peus pels professionals de la seguretat ciutadana. Així ha presentat Ford el model 2012 Police Interceptor Patrol Car, que es comercialitzarà a finals de l'any vinent i que començarà un període de proves al Sheriff de Los Angeles i la Policia Estatal de Michigan. El vehicle es fabrica a Chicago i substituirà el model "Crown Vic", el vehicle patrulla més utilitzat als Estats Units.

El vehicle tindrà tracció a totes les rodes, motor de 3.5 litres i 263 cavalls i injecció directa.

Image

Equipament

"Seguretat, espai, confort i funcionalitat s'han combinat en la justa mesura per aconseguir el vehicle perfecte" comenta Scott Tobin, Director de turismes de la companyia nordamericana, que afegeix que el vehicle "és la millor oficina mòbil i garjola que un oficial pot imaginar".

Els vehicle compta amb 12 airbags que protegeixen frontals, laterals, finestres i la part de custòdia del detingut, pensats especialment en cas de que el vehicle bolqui. La consola central, a banda d'incorporar terminal de consultes i ràdio digital, suma ara una consola Media amb ports USB per a carregar mòbils i aparells electrònics. La barra posterior que subjecta la mampara incorpora un armer amb arma llarga.

Image

Seients redissenyats i portes posteriors amb més obertura

Una de les demandes més insistents dels policies americans era un seient que fos adaptat al cinturó de dotació. D'aquesta forma s'ha fet més espai a la part lumbar del seient. Les portes del detingut es poden obrir fins a 10 graus més i facilitar així la conducció del detingut des de i cap al vehicle.

Els vehicle va equipat per detectar objectes/vehicles als angles morts, càmeres frontals i posteriors, paraxocs frontals per persecucions i LED al pont, frontal, laterals i posterior.

webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Ford fa possible el patrulla del futur: 2012 Police Interceptor
Go to top of page