Suspès de sou i feina l'inspector en cap dels mossos a Figueres per marxar en plena nevada PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 12 març de 2010
Agències

ImageEl Departament d'Interior ha suspès de sou i feina el cap dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres. Sembla que l'inspector en cap de l'Àrea Bàsica Policial de Figueres, Ferran Gómez, no era al seu lloc de treball durant la nevada. La suspensió, ara per ara, és cautelar. Tot i això, se li ha obert un expedient informatiu per aclarir què va passar i les conseqüències que va tenir el fet de no ser a la feina. Una de les zones més afectades pel temporal va ser la Jonquera, on la seguretat ciutadana depèn, precisament, d'aquest comandament ara suspès.

L'alcalde de La Jonquera, Jordi Cabezas, ha mostrat la seva sorpresa per la suspensió de sou i feina de l'inspector de l'ABP i ha afirmat que desconeixia el seu cessament. Em sorprèn aquesta decisió i no sé què ha passat, ha comentat l'alcalde altempordanès en declaracions a l'ACN. Cabezas ha deixat clar que ell no en tenia cap queixa de l'inspector, amb qui es reunia cada mes per facilitar-li les dades de seguretat ciutadana. Fins i tot, ha explicat, va mantenir l'última trobada amb ell abans-d'ahir per coordinar els afectats que encara quedaven al pavelló municipal.

Cabezas ha recordat que a l'àrea de La Jonquera hi ha escassetat d'efectius dels Mossos d'Esquadra, tot i que 'això no és culpa de la gestió de l'inspector en cap de l'Àrea Bàsica Policial de Figueres', ha afegit.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Suspès de sou i feina l'inspector en cap dels mossos a Figueres per marxar en plena nevada
Go to top of page