Setmana del 8 al 14, tots amb armilla de dotació PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 08 març de 2010
Redacció │ Barcelona

Un dels policies ferits al tiroteig de l'Eixample encara es troba en observació per comprovar les afectacions de les perdigonades

ImageAmb ocasió del tiroteig de fa un dies de l'Eixample i les reiterades peticions per tal que es dotin a tots els policies d'armilles de dotació -sempre desateses-, alguns agents de USC Eixample de Mossos han començat una campanya per denunciar la situació. La campanya -secundada també pel sindicat SME-CCOO i SAP-UGT (pel que fa pagament)- consisteix en que tots els efectius es posin l'armilla de dotació del vehicle policial i evidenciar així que no es compensa l'adquisició d'armilles interiors, tal i com fan a l'Ertzainza.

SAP-UGT recorda que la regulació al País Basc (Decret 68/2009) preveu el reintegrament fins a 709,19 € per funcionari per cobrir les despeses de les armilles interiors.

Un agent encara en observació

Un dels fragments dels correus enviats per agents d'USC Eixample recorda que encara hi ha un company en observació i que les perdigonades van afectar-lo a pocs centímetres de tots els òrgans vitals. A continuació un dels fragments del correu:

"ELS HI VAN FOTRE UN TRET QUE ELS VA DEIXAR EL COS PLE D’IMPACTES DE BALINS, TOCANT EL LLAGRIMALL, FETGE, PULMÓ, BRAÇOS, CAMES  I A POCS CENTÍMETRES DEL COR. UN ESTA DONAT D’ALTA I L’ALTRE SEGUEIX A L’HOSPITAL EN OBSERVACIÓ PER SABER L’AFECTACIÓ DELS PERDIGONS. EL TRET VA SER DIRIGIT AL MEU CAPORAL I ES VA LOCALITZAR A LA PART DEL TÒRAX, PART QUE, SI HAGÚÉS PORTAT UNA ARMILLA, NO HAGUÉS PATIT LES LESIONS QUE ESTA PATINT ARA MATEIX. 

S’HA DEMANAT PER ACTIVA I PER PASSIVA MATERIAL DE DOTACIÓ DE QUALITAT, TOT I QUE COM A MATERIAL ELS CAPS ENTENEN UN UNIFORME, ARMA, DEFENSA, GORRA DE PLAT (QUE PER ALGUNS CAPS ES MOLT IMPORTANT PORTAR-LES POSADES EN SEGONS QUINA ACTUACIÓ). PERO ELS MANCA CONTAR TAMBÉ AMB L'ARMILLA ANTIBALES.  

LES ARMILLES, SEGONS L'ADMINISTRACIÓ, NO SÓN NECESSARIES PERQUE LA PERILLOSTITAT QUE TENIM A CATALUNYA NO ES LA MATEIXA QUE HI HA A FRANÇA O PAIS BASC. 

COM SEMPRE ESTAN ESPERANT QUE CAIGUI ALGUN MOSSO PER DONAR-LI LA MEDALLETA DE TORN A LA FAMILIA A TITUL PÒSTUM. "

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Setmana del 8 al 14, tots amb armilla de dotació
Go to top of page