La subdirecció operativa dels mossos es trasllada al complex central de Sabadell PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 05 març de 2010
Redacció │ Barcelona


Mostra un mapa més gran

El Complex Egara s'ha completat definitivament amb el desembarcament de la Subdirecció Operativa de la Policia de la Generalitat, encapçalada pel Comissari Josep Milán. Anteriorment la seu del màxim responsable tècnic dels mossos era a les dependències de les Corts.

Amb efectes des de febrer d'aquest any, el màxim responsable dels mossos i el seu staff s'han traslladat a les noves dependències inaugurades el primer de novembre de l'any passat pel president Montilla.

La Central dels Mossos d’Esquadra,és un edifici de 84.000 metres quadrats i està cridat a ser “la clau de volta que ha de garantir la coordinació i l’efectivitat de la nostra policia”, en paraules del president de la Generalitat, José Montilla.

L’antiga mancomunitat també és la seu del Grup Especial d’Intervenció, la Brigada Mòbil, la Unitat Subaquàtica i acull les unitats centrals dels TEDAX, la Unitat Canina i la d’Intervenció de Muntanya, entre d’altres.

A més, les instal·lacions són prou grans per acollir una galeria de tir, un heliport, una piscina d’entrenament, aules de formació i pràctiques, un gimnàs, un auditori i un edifici específic per als gossos de la Unitat Canina.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow La subdirecció operativa dels mossos es trasllada al complex central de Sabadell
Go to top of page