Els accidents de trÓnsit sˇn la principal amenaša de sinistralitat laboral dels policies PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 05 marš de 2010
Redacciˇ │ Barcelona

Des de maig de 2009 s'han produ´t 125 accidents amb vehicles policials a tot Espanya, amb 99 ferits i 7 policies morts - A Catalunya, els darrers quatre anys 7 ciutadans han mort atropellats per patrulles de la policia de la Generalitat - Els accidents in itinere al lloc de treball constitueixen la principal causa de baixes mortals a la policia

ImageEn una enquesta entre agents sobre els perills de la funciˇ policial, la majoria dels entrevistats identifiquen l'accident de trÓnsit com el principal perill dels policies. Aquest extrem s'ha evidenciat amb el recent accident de dos vehicles patrulla que responien a una emergŔncia a Barcelona. Els agents implicats en aquest darrer incident es recuperen favorablement.

Segons el blog sobre accidents de trÓnsit a la funciˇ policial, des del maig de 2009 s'han produ´t 125 accidents, amb 99 ferits i 7 agents morts. Les policies locals acumulen la majoria d'incidents a tot l'Estat, amb 47 incidents, seguits per la Guardia Civil i el Cos Nacional de Policia. Les provÝncies amb mÚs incidents sˇn Mallorca, Madrid i Barcelona. La GuÓrdia Civil -per les seves competŔncies de trÓnsit a gran part de l'Estat- Ús el cos policial amb els accidents mÚs greus. La Policia de la Generalitat acumula en canvi el rŔcord de ciutadans afectats i agents finats en desplašaments in itinere.

En la majoria dels casos registrats es tracta d'atropellaments de policies amb motiu de control a les carreteres. La resta d'incidents sˇn en circulaciˇ a serveis d'urgŔncia o seguiments a vehicles.

< Anterior   SegŘent >
webpolicial » Inici arrow Funciˇ p˙blica i Seg. laboral arrow Els accidents de trÓnsit sˇn la principal amenaša de sinistralitat laboral dels policies
Go to top of page