Rafael Pino, nou inspector de la Policia Local de Sitges PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 06 gener de 2010
Redacció │ Barcelona

ImageDurant aquests anys Pino ha estat membre del grup d'atestats, ha desenvolupat tasques en el departament de trànsit i ha realitzat funcions com a agent responsable del servei en absència de caporal cap de torn. El nou Inspector és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i en el seu currículum destaca una llarga trajectòria en el cos de la Guàrdia Civil. En l'àmbit de la formació, ha estat professor de dret al Centre de l'Opositor i a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i durant la seva etapa professional ha rebut diferents distintius, com la Creu del Mèrit Militar amb distintiu blanc, concedida pel Ministre de Defensa l?any 1997.

Rafael Pino va ser presentat aquest dilluns a la prefectura de la Policia Local de Sitges davant de companys, familiars i amics. El regidor de Prevenció i Seguretat de Sitges, Antoni Caballero, va voler destacar 'l'alt nivell formatiu dels agents de la policia local, el què va fer decidir-se per una promoció interna'. Caballero també va recordar que aquesta incorporació responia a un compromís establert pel mateix regidor el dia del Patró de la policia. Segons el regidor 'les línies de treball seran les mateixes que s'han estat duent a terme fins ara, donats els bons resultats. Són línies que contemplen mantenir la transversalitat entre els diferents departaments de l'administració, la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i la relació amb el moviment associatiu'.

Rafael Pino substituirà Blas Nebrera qui passarà ara a ser sotsinspector. Nebrera va acomiadar-se dels seus companys al capdavant de la plantilla agraint el suport rebut durant tota l'etapa com a Inspector. Per Nebrera el 'camí de la policia és espinós i dur, però compensa amb el sentiment de complir amb el deure'.

El nou Inspector, Rafael Pino, ja ha començat a dissenyar els nous objectius per a la Policia Local, entre els que es marca 'impulsar la modernització del cos, implicant i potenciant les noves tecnologies'. Pino pretén incidir en una òptima utilització de tot el que es té amb la finalitat de 'mantenir els bons nivells de seguretat registrats en els darrers anys'. Segons Pino 'Sitges és una illa dins la comarca del Garraf pel que fa a la seguretat. És una població amb les seves peculiaritats, ja que no és la més gran però sí la que registra importants esdeveniments i períodes pujades en el registre de visitants a l'estiu i els caps de setmana'.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Rafael Pino, nou inspector de la Policia Local de Sitges
Go to top of page