Autoritat portuària fitxa un dels comissaris dels mossos nomenats fa tres dies PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 24 desembre de 2009
Redacció │ Barcelona

Aproximadament, cada dia un mosso penja l'uniforme definitivament per deixar el cos de Policia de la Generalitat

ImageContinua el degoteig de mossos cap a altres institucions o empreses de seguretat privada. Segons recull el digital de ports veintepies, el recent nomenat comissari Bernat Baró s'incorporarà a la subdirecció operativa de seguretat de l'Autoritat Portuària de Barcelona a partir del 15 de gener de 2010. Des de 2005 Baró era el cap de l'Àrea Bàsica Policial de Badalona, i el passat dilluns va ser nomenat comissari del cos de Mossos d'Esquadra.

Sembla que el reforç a l'escala superior de la Policia de la Generalitat comença amb mal peu, ja que un dels vuit comissaris ascendits fa tres dies abandonarà la institució en dues setmanes. La notícia no és aïllada i segons ha conegut webpolicial, cada tres anys es perd una promoció sencera aproximadament, entre baixes voluntàries o per altres raons.

Bernat Baró.
Nascut a Barcelona, 48 anys.
 

Llicenciat en Criminologia i graduat en ‘Criminal Justice Education’ per la Universitat de Virginia (EUA), actualment és el cap de l’ABP Badalona, lloc que ocupa des de l’any 2005. Va ingressar en el cos de Mossos d’Esquadra l’any 1984. Entre altres destinacions operatives en podem destacar les de sotscap de la Regió Policial Metropolitana Nord fins l’any 2005, cap de l’Àrea Tècnica de Seguretat Ciutadana fins l’any 2004 i cap de l’Àrea de Formació Continuada fins l’any 2001. Ha participat com a ponent i formador en diferents institucions, com l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Govern Basc i la Politieestudiecentrum (Alemanya), entre altres.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Autoritat portuària fitxa un dels comissaris dels mossos nomenats fa tres dies
Go to top of page