62.782€ per l'assessorament verbal sobre la implantació de la Policia de proximitat a BCN PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 11 novembre de 2009
Redacció │ Barcelona

ImageAquest és l'import pagat per un dels informes encarregats l'any 2008 per l'Ajuntament de Barcelona segons una notícia de La Vanguardia . Sorprèn que l'informe en si mateix no existeix, ja que en paraules de l'ajuntament l'objecte de la contractació no és l'entrega de cap resultat, sinó l'activitat s' assessorament en si mateixa. Aprofundint a la pàgina de l'empresa adjudicatària, Grupo Galgano, destaca paradoxalment la presentació del llibre "La Administración Pública sin derroches". El contingut de l'informe coincideix amb el treball demanat als aspirants a la categoria d'Inspector de la Guàrdia Urbana.

Segons la informació a la que ha tingut accés La Vanguardia, el contracte d' assessorament era sobre com organitzar i desplegar la policia de proximitat a la ciutat. Sorprèn que l'administració hagi d' externalitzar aquest tipus d'estudis tenint en compte la plantilla d'Intendents i Inspectors de policia que té la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Coincidència

La darrera convocatòria d' accès a la categoria d'Inspector de la Guàrdia Urbana de l'any 2009 preveia en el seu primer exercici que els candidats entreguessin un projecte de gestió amb el títol: "Organització i gestió de la Policia de Proximitat en una Unitat Operativa de la Guàrdia Urbana de Barcelona i els seus indicadors".

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page