Registre per a bicicletes robades al Gironès PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 28 setembre de 2009
Bona pràctica

ImageSumant-se a la iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona de crear el Registre de Bicicletes ara fa dos anys, la Policia Municipal de Girona, conjuntament amb la Banyoles, Salt i Sarrià de Ter, ha iniciat un registre semblant que a més, incorpora un catàleg visual de les bicicletes recuperades. En un futur proper seria interessant fer una aplicació integral al NIP/SIP en aquest sentit, i sumar totes les iniciatives, tal i com es va fer amb aplicatiu de Dipòsits Municipals.

Concretament, pel que fa l'experiència gironina, es publiquen les bicicletes localitzades per les policies adscrites, per tal que la gent pugui intentar localitzar-les si els hi han sostret, perdut, etc..

Ara per ara s'introdueixen les bicicletes que els cossos policials recuperen. Paral·lelament associacions de bicicletes, botigues i demés, tindran accés per tal d'introduir bicicletes per abastir la base de dades i permetre tant mateix, que en el supòsit que un cos policial trobi una bicicleta, poder localitzar al seu propietari.

En un futur es pretén que la gent pugui donar altes voluntàries a la web, i així anar engrandint la base de dades. A Barcelona només es disposa aquesta opció d'alta voluntària i que facilita la seva entrega al seu titular en cas de recuperació.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Bones pràctiques arrow Registre per a bicicletes robades al Gironès
Go to top of page