Més símptomes: Barcelona la ciutat número ú del món en carteristes PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 18 setembre de 2009
Redacció │ Barcelona

ImageEl diagnòstic de l'estat del model de seguretat pública de Barcelona fa aigües. Aquest cop, el portal tripadvisor -el més popular entre turistes de parla anglesa- ha fet un rànquing de les ciutats amb més carteristes, ocupant Barcelona la lamentable primera posició. La web amb el lema "Coneix la veritat. Després viatja" està plena a vessar de comentaris negatius (aproximadament 700) tant dels delictes com dels problemes a denunciar.

Tot i això els responsables polítics continuen dient que el sistema de policia barceloní és modèlic i únic. Les queixes es centren principalment pel que fa a la problemàtica als districtes de Ciutat Vella i Eixample.

El comentaris d'un soferta víctima que no compre que després de ser assaltada per la tàctica de la cagada d'ocell es dirigeix a una comissaria de la Guàrdia Urbana, i d'acord amb el conveni de seguretat pública vigent, atès que l'autor es podria identificar la denúncia no pot ser recollida. No ho entenen ni explicat en un perfecte anglès ! No cal dir que els policies tenen la mateixa formació i accés al mateix arxiu fotogràfic del Nucli d'Informació Policial.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page