Dispensadors de gel antisèptic per diputats mentre que els patrullers no en tenen PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 15 setembre de 2009
Redacció │ Barcelona

Image

El Parlament ha començat a instal·lar una seixantena de dispensadors de gel antisèptic en diferents punts del Palau perquè els diputats els puguin utilitzar per protegir la seva salut i prevenir una eventual transmissió del virus de la grip A. Aquesta és una de les principals mesures preventives amb relació a la grip nova que ha aprovat la mesa atenent els criteris i les recomanacions dels departaments de Salut i Treball. Mentre els vehicles patrulla de la majoria de les policies de Catalunya no compten amb dispensador de gel de dotació. En moltes actuacions policials s'entra en contacte amb virus i gèrmens que poden posar malalts als agents.

Els dispensadors de gel antisèptic es distribuiran especialment pels indrets que són zona de pas. També n’hi haurà a tots els lavabos, al costat dels de sabó. Així mateix, les tovalloles de roba s’han retirat dels lavabos i s’hi han deixat les de paper. D’altra banda, es farà una reserva de màscares i guants de làtex per si calgués utilitzar aquest material.

A més d’aquestes mesures, els serveis de la cambra elaboraran un pla d’actuació dins l’àmbit de la prevenció de riscos laborals que reculli i tingui en compte els criteris establerts per les administracions.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Dispensadors de gel antisèptic per diputats mentre que els patrullers no en tenen
Go to top of page