I si l'atur puja fins al 30%? PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 31 agost de 2009
Lectura recomenada

ImageAquesta és una de les hipòtesis amb que treballa l'autor del llibre, el catedràtic d'economia Santiago Niño Becerra. En l'actual context, el llibre que preveu que la crisis de veritat començarà al 2010, no ha passat desapercebut i ja va per la vuitena edició. Des de la perspectiva de seguretat pública, resulten d'interès les reflexions sociohistòriques fetes per l'autor sobre l'impacte de les diferents crisis en l'ordre intern, així com l'escenari que profetitza en que creu que es poden crear guetos tancats per a gent sense recursos o a l'atur.

L'autor ha estat contestat des de sectors polítics i econòmics, i per alguns que consideren que les seves tesis estan massa basades en l'astrologia i no l'economia pura i dura. El més interessant però, és la cita que aporta el llibre sobre que "No hi ha polítiques d'esquerres ni de dretes, sinò bones o males polítiques".

Quin impacte creus que tindrà l'actual situació de precrisis -com la qualifica l'autor- en la seguretat pública i les polítiques contra la delinqüència?

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page