Cop contra el "top manta" al port de Barcelona PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 29 agost de 2009
Agències

Image

Els Mossos d'Esquadra i la policia portuària han realitzat un operació conjunta contra la venda ambulant al port de Barcelona. Han identificat 40 persones, de les quals n'han detingut 22. Els 40 identificats han estat sancionats per infracció de l'ordenança de civisme de l'Ajuntament de Barcelona, que prohibeix la venda ambulant, mentre que els detinguts han estat arrestats per incomplir suposadament la llei d'estrangeria en una vintena de casos, i en dos més perquè tenien pendent una ordre de recerca i detenció.

L'operació va tenir lloc dijous a la zona del port de Barcelona, on els agents van decomissar unes 500 bosses de mà, 700 ulleres de sol, 300 DVD i 60 CD entre altres objectes.

És la primera vegada que els Mossos d'Esquadra i la policia portuària treballen conjuntament al port en una operació contra la venda ambulant, ja que en aquesta zona les competències són de la policia portuària. Després d'aquesta operació, segons els Mossos d'Esquadra, no descarten noves col·laboracions.

Els agents van interposar 40 sancions per infracció de l'ordenança de civisme de l'Ajuntament de Barcelona, que prohibeix la venda ambulant a la via pública, i van aixecar 61 actes administratives per abandonament d'efectes. Els detinguts per incomplir suposadament la llei d'estrangeria van ser traslladats a les dependències de la Policia Nacional.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Cop contra el "top manta" al port de Barcelona
Go to top of page