Una conductora sota els efectes de l'alcohol mata un agent de Sant Feliu de Guíxols PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 15 agost de 2009
Redacció │ Barcelona

L'accident ha passat de matinada a s'Agaró. Un cotxe ha envaït el carril contrari i ha xocat frontalment amb una moto. El motorista, un policia local de Sant Feliu de Guíxols de 33 anys que anava a treballar, ha mort a l'acte. La conductora del cotxe, il·lesa, ha donat positiu en el control d'alcoholèmia, l'han detingut i ja ha passat a disposició judicial. Els desplaçaments en vehicle privat in itinere al lloc de treball son la primera causa de mortalitat entre els agents catalans. La situació afecta especialment als Mossos d'Esquadra degut als desplaçaments per el conjunt del país.

Adolf Rubiano Tena formava part de la plantilla de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols des de l'abril del 2004, però el mes que ve s'havia d'incorporar en comissió de serveis durant un any a la Policia Local de Platja d'Aro, on també treballa un germà seu. Tot i la seva curta carrera en el món policial, Rubiano havia rebut diverses felicitacions per part de l'Ajuntament per la seva intervenció durant els aiguats, un incendi i per la detenció d'uns implicats en robatoris. L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha acordat celebrar un funeral amb honors pel policia, que es considera mort en acte de servei, ja que anava cap a la feina quan va tenir l'accident. El consistori li concedirà la medalla d'or al mèrit policial a títol pòstum. Els funerals se celebraran demà dilluns a les 12 del migdia a la parròquia de Platja d'Aro, població on vivia Rubiano i la seva família.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Una conductora sota els efectes de l'alcohol mata un agent de Sant Feliu de Guíxols
Go to top of page