La Urbana incorporarÓ sistema informÓtic embarcat a tots els patrulles PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 11 agost de 2009
Redacciˇ │ Barcelona

ImageSi la incorporaciˇ del NIP/SIP a les PDA ha fet augmentar els Ýndexs de recuperaciˇ de vehicles robats i persones reclamades, la dotaciˇ a tots els patrulles d'ordinadors promet encara mÚs resultats. Els ordinadors incorporaran tots els aplicatius de la GuÓrdia Urbana, de forma que a la prÓctica una patrulla podria ser usada com OAC m˛bil, tot i que no Ús la finalitat. En un primer moment es dotarÓ els nous 56 patrulles SEAT Altea XL adquirits, l'entrega dels quals es prevista per al primer trimestre del 2010.

En una primera fase el sistema s'implantarÓ a tots els vehicle que es renoven durant l'any 2010 (56 patrulles) i en el futur s'ampliarÓ a tot el parc m˛bil de la GuÓrdia Urbana de Barcelona. L'ordinador fix amb pantalla tÓctil permetrÓ al copilot la consulta a NIP/SIP, Cens Municipal, Aplicatius interns, Atestats i consulta cartografia. En el futur el sistema es podrÓ dotar amb cÓmeres per a la lectura automÓtica de matrÝcules i facilitar la detecciˇ de vehicles reclamats per robatori o sense asseguranša.

El nou patrulla de la Urbana, el SEAT Altea-XL

Tota la flota es renovarÓ amb el model SEAT Altea XL i es dotarÓ a quatre patrulles assignades a les rondes amb paraxocs davanter amb funcions d'interceptaciˇ o per retirada de vehicles avariats per impuls. Resten pendents d'adjudicaciˇ 18 furgonetes -12 per Seguretat Ciutadana, 4 per Accidents i 2 per Senyals- aixÝ com tres vehicles tot terreny.

< Anterior   SegŘent >
webpolicial » Inici
Go to top of page