Els mossos estrenen comissaria a l'Eixample PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 01 juliol de 2009
Redacció │ Barcelona

ImageL’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de l’Eixample finalitzarà entre avui i demà el seu trasllat a la nova comissaria de la Plaça d’Espanya, entre el Paral·lel i la Gran Via. Documentació del CNP i el Servei Català de Trànsit també tindran les dependències en aquest nou edifici que ha tingut un cost de 13m€ i disposa de més de 10.000 metres quadrats.

Durant tota la setmana, els diferents serveis de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona de la policia autonòmica efectuaran també el seu trasllat a les noves dependències. Les instal·lacions de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Eixample acolliran també pròximament les oficines d’expedició de documents (DNI i passaports) del Cos Nacional de Policia i oficines del Servei Català de Trànsit.

La inauguració del nou edifici policial, de més de 10.000 metres quadrats, dissenyat pel despatx MBM (Mackay-Bohigas-Martorell) Arquitectes i que ha suposat una inversió de més de 13 milions d’euros, es farà al setembre una vegada estiguin en funcionament tots els serveis que acollirà.

De moment, l’ABP ocupa una de les dues torres que té la nova instal·lació policial. La nova Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la comissaria de Plaça d’Espanya té 9 despatxos, cinc a la planta baixa i 4 més a la primera, mentre que altres dos són de l’Oficina d’Atenció a la Víctima (OAV), especialitzada en l’atenció de denúncies de víctimes de violència de gènere o en l’àmbit de la llar. També s’hi ha instal·lat l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC).

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Els mossos estrenen comissaria a l'Eixample
Go to top of page