Reforç a tot el territori: els Mossos d’Esquadra ja són més de 15.000 PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 26 juny de 2009
Redacció │ Barcelona

ImageA bon ritme el mossos es van acostant a l'objectiu fixat d'assolir els 18300 agents acordats per la Junta de Seguretat de Catalunya. La 22a promoció és la primera de la història del cos que anirà íntegrament a reforçar el territori i les unitats centrals, un cop finalitzat el desplegament territorial, fet que ajudarà a prestar un millor servei en totes les ABPs del país.

Segons ha explicat el conseller Saura, es tracta de les primeres promocions de Mossos, la 22a i la 23a, que es destinaran íntegrament a reforçar el territori i les unitats centrals, un cop finalitzat el procés de desplegament.

El conseller ha informat que el repartiment d’efectius s’ha fet tenint en compte criteris tècnics no només de població i extensió, sinó també de les taxes de delictes, la presència d’infraestructures o la necessitat de custòdies d’edificis i de persones.

Creixement efectius amb les promocions 22 i 23

El conseller Saura ha informat que en total el cos de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra compta a partir d’avui amb 15.096 efectius, i ha recordat que l’acord a la Junta de Seguretat de Catalunya és seguir creixent fins arribar als 18.300 l’any 2015. Per això, després de la convocatòria de 980 agents que es començarà a formar el proper mes de setembre a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) es faran noves convocatòries.

Pel que fa al nombre d’agents que tindran enguany les diferents regions policials de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra comptant les noves incorporacions és la següent:

Image

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page