CAT-ME es presenta com a acusació popular per l'agressió a dos agents de l'Eixample PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 22 juny de 2009
Redacció │ Barcelona

El sindicat dels Mossos d'Esquadra CAT-ME s'ha personat com a acusació popular en el cas d'una agressió a dos agents durant una baralla entre bandes llatines al parc Joan Miró de Barcelona el 8 de febrer, per defensar "els drets i les garanties dels membres" del Cos, així com "la seva seguretat i protecció" mitjançant armilles interiors. En el transcurs de l'agressió els policies van rebre vàries ganivetades.

Els dos mossos són de la comissaria de l'Eixample de Barcelona i van quedar ferits de matinada després d'un enfrontament entre dos grups de joves violents, en què van ser detinguts vuit joves d'origen llatinoamericà en una actuació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Un dels agents va ser agredit amb un pal en una orella i l'altre va patir dues ferides de navalla a l'espatlla i a la zona lumbar posterior.

El sindicat ha qualificat de "lamentable" que l'administració "no reconegui aquestes situacions de risc i doti individualment d'armilles interiors antibales", reivindicació històrica del CAT-ME, i que no s'hagi presentat personalment com a acusació popular en aquest i altres casos de denúncies falses als Mossos.

"Lamentem que en cap d'aquestes situacions l'administració hagi actuat com a tal, eludint la defensa del nostre col·lectiu", han afegit.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page