Apple registra una patent per facilitar les trucades d'emergència des dels mòbils PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 11 juny de 2009
Redacció │ Barcelona

ImageSovint un pot pensar que els fabricants només cerquen l' interès econòmic. Si més no, aquest cop Apple ha presentant una patent que persegueix facilitar la comunicació amb els serveis d'emergència. La patent preveu iniciar estalvi automàtic energia un cop iniciada la trucada o preveure que no es pugui parlar (problema mèdic o presència d'atracadors).

La patent, anomenada “mode de processament de trucades d'emergència”, preveu que a partir de que el terminal identifiqui que s'està trucant al 911 (o 112 a Europa) es posin en marxa una sèrie de mecanismes per a l'estalvi d'energia, s'eviti la desconnexió involuntària de la trucada o que s'ofereixin frases pregravades enllaçades amb el GPS/Google Maps per tal que el telèfon pugui indicar la nostra posició.

Image

La tecnologia que està desenvolupant Apple farà que el telèfon porti diferents frases pregravades que permetin al telèfon enviar informació als serveis de policia sense que el requirent parli, ja sigui per la presència d'un atracador o per problemes mèdics. Tot i que la localització automàtica de trucades ja està incorporada en molts centres 112, el que fa el terminal en aquest cas es reproduir gravacions en que s'informa del que passa (No puc parlar. Atac d'asma. Carrer Muntaner cruïlla Casanova.).

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page