Mor un home a Barcelona després d'autolesionar-se dins un cotxe de la GUB PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 18 abril de 2009
Agències

ImageUn home ha mort a Barcelona després d'autolesionar-se dins un vehicle policial i mentre el traslladaven a un altre cotxe, segons la Guàrdia Urbana. En el canvi de vehicle, l'home ha perdut el coneixement i l'han dut a l'Hospital Clínic, on s'ha certificat la seva defunció. L'home tenia nombrosos antecedents i l'havien detingut en diverses ocasions per haver-se fet passar per un policia. Els fets han passat aquesta matinada de dissabte al barri del Poblenou de la capital catalana.

Un home ha mort a Barcelona aquest dissabte a la matinada després que la Guàrdia Urbana l'ha detingut i quan l'intentava introduir en un vehicle policial. Els fets han començat després de l'avís d'unes noies a qui l'home havia aturat fent-se passar per guàrdia civil.

Segons fonts de la Guàrdia Urbana, quan els agents han arribat al lloc dels fets, al barri del Poblenou, l'individu estava en un estat d'agitació notable. Els policies han demanat reforços a altres patrulles i entre sis agents l'han pogut reduir i introduir en un cotxe policial. Un cop dins el vehicle, l'home s'ha autolesionat.

Segons un comunicat de la policia municipal de Barcelona, l'home ha donat cops amb insistència amb el cap i els peus contra els vidres de les portes del cotxe, fins al punt que ha desencaixat les portes, ha trencat els vidres i ha intentat sortir de cap per una de les finestres. Quan els agents han intentat canviar-lo de vehicle, ha perdut el coneixement. Una ambulància l'ha traslladat a l'Hospital Clínic, on a quarts de sis de la matinada d'aquest dissabte s'ha confirmat la seva defunció.

Es dóna el cas que aquest home tenia diversos antecedents policials i que en altres ocasions ja l'havien detingut per haver-se fet passar per policia. La Guàrdia Urbana ha obert un expedient informatiu per aclarir els fets.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page