El Conseller d'Interior diu que la pistola era una "performance" PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 15 gener de 2009
Redacció │ Barcelona

Image Saura ha manifestat que els Mossos no van retirar la pistola al manifestant propalestí perquè "hi havia una performance i era de joguina".

Tot i això el Codi Penal castiga amb penes de fins a tres anys els que duguin armes o mitjans perillosos en una manifestació (art. 514.2) i la Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana considera una infracció "el fet d'exhibir objectes perillosos per a la integritat física amb la intenció de causar intimidació (art. 26 g).

Image

"Tractant-se d'una joguina es va decidir no actuar". Saura, a preguntes del diari digital e-notícies, ha reconegut que van ser els propis membres de l'organització els que van retirar la pistola. "La informació és que no eren Mossos d'Esquadra. Els organitzadors li van demanar la pistola". Saura, preguntat com podien saber els Mossos que la pistola era "de mentida" quan no s'hi havien atansat, ha respòs que "jo puc saber com és una persona sense interceptar-la". "Puc identificar una cadira sense tocar-la", ha afegit, a més de deixar clar que es creu "més als Mossos" que als periodistes. "Fixi's si sabien els Mossos que la pistola era de joguina que no van obrir una investigació", ha sentenciat en aquest sentit.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow El Conseller d'Interior diu que la pistola era una "performance"
Go to top of page