Activada l'alerta pel risc de nevades a tot Catalunya PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 05 gener de 2009
Redacció │ Barcelona

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) ha activat aquest migdia la fase d'alerta del pla especial d'emergències per nevades (Neucat) davant el risc de precipitacions generalitzades en forma de neu a tot Catalunya. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha alertat d'una baixada de temperatures per als pròxims quatre dies, així com de l'aparició de precipitacions, fet que causarà nevades en punts del litoral, prelitoral i comarques del nord-est. El reforç de les baixes pressions al voltant de les illes britàniques i la depressió al Mediterrani afavoriran que una massa freda procedent del nord d'Europa es mobilitzi fins a Catalunya a partir de demà al matí.

Segons les últimes informacions de l'SMC, entre la 1.00 hores de demà i les 7.00 les precipitacions seran probables a les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès i el Pla de l'Estany. A partir de les 7.00 hores, les nevades es podran donar a tota la província de Barcelona, així com a les comarques de la Selva, el Solsonès, la Segarra, la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Baix Penedès i el Tarragonès. A la resta de Catalunya, les nevades seran possibles.

A partir de les 13 hores de demà, el risc de nevades s'intensificarà i aquestes seran molt probables al Vallès Occidental, el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Garraf, l'Alt Penedès, el Baix Penedès, el Tarragonès i l'Alt i el Baix Camp. A la resta de la província de Barcelona, Pirineu i Prepirineu, nord de Tarragona i est de Lleida, el risc serà probable, i serà possible a la resta de Catalunya.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Activada l'alerta pel risc de nevades a tot Catalunya
Go to top of page