La policia de Nova York suspèn el reclutament i crea les zones de xoc per vèncer a la delinqüència PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 05 desembre de 2008
Redacció │ Barcelona

ImageL'alcalde de Nova York ha dit que té plenes confiances en els seus agents per tal que mantinguin la seguretat a la ciutat, tot i que la propera promoció de 1067 aspirants ha estat cancel·lada. Amb la mesura la ciutat garanteix un estalvi de $36 milions de dòlars per al pressupost de 2009. D'altra banda la ciutat afegeix a la organització territorial del cos les zones de xoc per fer front a problemàtiques delinqüencials específiques d'una part d'un districte policial o que sobrepassi l'espai d'aquest.

La suspensió de contractacions suposarà que la ciutat compti amb 35771 agents, quasi cinc mil menys respecte els 40800 que hi havia al 2001. La promoció que es gradua al gener amb 1166 aspirants s' enviarà a les “línies de foc” de la policia nova yorkesa.

Zones de xoc: Micro àrees criminals

Una de les estratègies per fer front a noves realitats criminals a la ciutat ha estat crear equips de policia responsable de zones on hi ha índex de criminalitat elevats, amb independència de que sobrepassin el districte policial. Així moltes de les zones s'han creat en microzones que hi ha situades entre diferents districtes, a les que fins ara no s'hi actuava de forma integral ja que hi havia diferents districtes implicats.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow La policia de Nova York suspèn el reclutament i crea les zones de xoc per vèncer a la delinqüència
Go to top of page