Protesta Guàrdies, bombers i funcionaris reclamen un conveni a Barcelona PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 17 octubre de 2008
Redacció │ Barcelona

Image

Uns 800 guàrdia urbans, bombers, membres de la Banda Municipal de Música i funcionaris, segons fonts municipals, van reclamar ahir un conveni col·lectiu amb un increment salarial "digne", en una manifestació que va acabar amb el llançament d'escuma a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Els Bombers de Barcelona i agents de la Guàrdia Urbana van realitzar dues manifestacions diferents, amb sengles assemblees prèvies per informar sobre la negociació del conveni, que van confluir a la plaça de Sant Jaume, on van llançar escuma a la porta de l'Ajuntament.

Els Bombers de Barcelona i els agents de la Guàrdia Urbana han fet dues manifestacions diferents i han confluït a la plaça de Sant Jaume per fer arribar les seves queixes a l'Ajuntament. Rebutgen la proposta de conveni col·lectiu que els proposa el consistori i que consisteix en un augment del salari del 3% durant els pròxims quatre anys. Els sindicats asseguren que plantaran cara a l'Ajuntament, que acusen d'escudar-se en la crisi per no voler incrementar aquest percentatge ni voler incloure la clàusula de revisió salarial al conveni.

Els Bombers de Barcelona es queixen, a més, de la diferència de sou que hi ha entre aquest cos i el de Bombers de la Generalitat, una diferència que han quantificat en més de 4.000 euros l'any.

La concentració ha acabat amb una festa de l'escuma, i amb el llançament de petards i bengales.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page