Els novayorkesos enviaran imatges per mòbil a la policia per lluitar contra el crim i l'incivisme PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 16 setembre de 2008
Redacció │ Barcelona

ImageQui truqui al 911 de Nova York (emergències) o al 311 (telèfon municipal per informació / incivisme) podrà a partir d'ara enviar la imatge dels fets si disposa d'ella. Les autoritats ja han advertit que els ciutadans no han d'assumir cap risc per prendre aquestes imatges, sinó que tan sols es facilita el seu enviament en cas d'haver-se obtingut. El sistema permetrà que en pocs segons es rebin les imatges a la sala d'operacions de NYPD.

En el cas de l'incivisme el protocol preveu que les imatges es puguin enviar per telèfon o pujar directament a la pàgina oficial de l'ajuntament. Pel que fa als casos de seguretat, segons dels casos que es tracti, es facilitarà una adreça de correu electrònic on enviar la imatge segons quina sigui la naturalesa del crim.

Canvis mínims al sistema de gestió d'emergències

Segons ha informat la policia de Nova York, l'únic canvi fet al sistema ha estat introduir una etiqueta a la fitxa del requeriment, en que s'especifica si l'alertant disposa d'imatges o no. En cas de tenir-ne s'activa la passarel·la via email o per enviament de missatge MMS. La imatge l'envia directament el ciutadà a la unitat o districte encarregada de resoldre el cas, sense cap mes intermediació del 911. El cost d'implementació ha estat mínim, segons fonts de la Policia de Nova York.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Els novayorkesos enviaran imatges per mòbil a la policia per lluitar contra el crim i l'incivisme
Go to top of page