La GU Reus serà una de les policies locals que tindrà més competències a partir del desplegament CME PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 29 agost de 2008
Agències

ImageLa Policia Local de Reus (Baix Camp) mantindrà la titularitat de la majoria de serveis de seguretat a la ciutat després del desplegament dels Mossos d'Esquadra, previst per a l'1 de novembre. Segons ha explicat el regidor de la Policia Local, Eduard Ortiz, de les 167 tipologies de serveis que hi ha en el conveni, 110 continuaran sent competència del cos municipal, com les de policia de proximitat i de violència de gènere.

Així, la de Reus es convertirà en una de les policies locals de Catalunya "que tindrà més competències pròpies, tot i que es desplegui el cos autonòmic de policia", ha destacat Ortiz.

Pel regidor, es tracta d'un "reconeixement" al treball desenvolupat des de l'any 2000, quan l'ajuntament va decidir emprendre la modernització del cos.

Les negociacions per aprovar el conveni es van iniciar al març i, segons Ortiz, el text definitiu presenta "importants" modificacions respecte el text marc que presenta la Generalitat a tots els ajuntaments on es despleguen els Mossos.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow La GU Reus serà una de les policies locals que tindrà més competències a partir del desplegament CME
Go to top of page