Concedeixen la medalla d'or al mosso d'esquadra mort quan auxiliava un accident PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 29 maig de 2008
Agències

El departament d'Interior ha concedit a títol pòstum la medalla d'or amb distintiu vermell a l'agent dels Mossos d'Esquadra que va morir dimarts passat en ser envestit per un vehicle mentre auxiliava els ocupants d'un altre cotxe accidentat a la C-16, a Vacarisses.

El departament d'Interior ha concedit a títol pòstum la medalla d'or amb distintiu vermell a l'agent dels Mossos d'Esquadra que va morir dimarts passat en ser envestit per un vehicle mentre auxiliava els ocupants d'un altre cotxe accidentat a la C-16, a Vacarisses (Vallès Occidental).

El funeral de l'agent mort es farà aquest dijous al migdia a l'església de Santa Eulàlia de Berga (Berguedà), moment en què el secretari general del departament d'Interior, Joan Boada, lliurarà als familiars del mosso la medalla d'or.

El fèretre arribarà a l'església escortat per dues motocicletes de Trànsit, i sis mossos i dos agents més de la policia local de Berga acompanyaran després les restes de l'agent fins a l'interior de la nau, segons ha informat el departament en un comunicat.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Concedeixen la medalla d'or al mosso d'esquadra mort quan auxiliava un accident
Go to top of page