El cap de la policia de Santa Perpètua dimiteix en suspendre les proves d'accés PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 28 maig de 2008
El Punt

L'alcalde de Santa Perpètua, Manuel Ruiz, va acceptar ahir la dimissió presentada per l'inspector de la policia local Joaquín Pérez, després que dilluns ICV demanés la destitució immediata de l'agent perquè no va superar les proves per accedir a la plaça. Pérez ha presentat la renúncia, que serà efectiva l'1 de juny, «per no perjudicar l'administració local». El govern perpetuenc ha lamentat les declaracions d'ICV i ha assegurat que la selecció de l'inspector va ser transparent.

Després d'un procés d'entrevistes a diversos professionals amb el perfil requerit es va triar Pérez, que «disposa de més de vint anys d'experiència acreditada dins el cos policial, amb una trajectòria impecable i amb la titulació necessària, fins i tot superior a la requerida pel lloc de treball», asseguren fonts del govern.

El 13 de maig, l'equip de Manuel Ruiz va convocar la plaça d'inspector, que cap dels tres aspirants va aprovar, però va decidir mantenir Pérez fins a una futura convocatòria. Pérez es va incorporar al cos local de Santa Perpètua al febrer provinent de Sabadell, on era subinspector.

El govern afirma que l'agent disposa d'un molt bon expedient professional i ha argumentat la necessitat de convocar una plaça d'inspector per la «mala gestió de la regidoria de Seguretat Ciutadana de l'anterior equip de govern d'ICV, encapçalat per Isabel Garcia».

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page