Interior es personarà com acusació particular contra un detingut per lesionar greument un mosso PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 22 maig de 2008
Redacció │ Barcelona

Els serveis jurídics del Departament d'Interior, es personaran com acusació particular contra un detingut per les greus lesions que va produir a un agent de la comissaria de Ciutat Vella en el moment de la seva detenció el passat 20 de maig. L'acusat portava amagada una fulla d'afeitar amb la qual va atacar al coll d'un mosso a l'alçada de l'artèria, provocant-li una ferida greu. A l'altre mosso que es trobava custodiant-lo li va provocar un tall al braç. Moumir CH, de 20 anys, i veí de Sant Vicenç dels Horts, té nombrosos antecedents per furts i robatoris amb violència i en totes les detencions ha oposat una forta resistència fins al punt d'amenaçar de mort i agredir en més d'una ocasió els agents actuants.

L'última detenció va tenir lloc dimarts 20 de maig, quan agents de paisà de Ciutat Vella van veure com el detingut oferia droga a un turista, de manera que van procedir a detenir-lo per un delicte contra la salut pública.

Un cop més, el detingut va oferir una forta resistència donant cops de puny i puntades de peu als agents que van necessitar el suport d'una dotació d'Ordre Públic dels Mossos d'Esquadra que en aquell moment passava pel lloc dels fets. Un cop reduït, el van introduir a la furgoneta policial i el van traslladar a dependències policials.

Durant tot el trajecte, el detingut va amenaçar de mort els agents i va mantenir una actitud molt agressiva que no va abandonar en cap moment. En arribar a la comissaria i en el moment de procedir a escorcollar-lo, el detingut va agenollar-se. Aleshores els mossos el van anar a aixecar, moment en que aquest va aixecar-se per sorpresa i amb una petita fulla d'afaitar que portava amagada entre els dits va agredir dos dels agents. Un va patir un tall al braç mentre que l'altre va patir un tall al coll. Un cop traslladat al centre hospitalari, el mosso va rebre 14 punts de sutura i estarà com a mínim un mes de baixa.

Immediatament, el detingut va ser reduït per altres agents i traslladat al centre de detinguts de les Corts. Durant el trajecte, novament el jove va insultar i amenaçar de mort als agents i en el centre de detinguts va donar diversos cops.

Moumir CH, amb nombrosos antecedents, passarà demà a disposició judicial.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page