Escàndol a Coslada: detenen 31 policies locals per extorsionar empresaris PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 08 maig de 2008
Redacció │ Barcelona

El Cos Policia Nacional ha detingut aquest matí 31 agents de la policia local del municipi madrileny de Coslada per la seva presumpta relació amb una trama de corrupció. Entre els detinguts hi ha el cap del cos i molts comandaments. Segons les primeres informacions, els detinguts podrien haver extorsionat els propietaris de diferents bars, locals d'oci i comerços de la localitat. En aquests moments l'Ajuntament de Coslada juntament amb la Comunitat de Madrid estan prenent decisions d'urgència per reorganitzarr tota l'escala de comandament del cos madrileny.

La Policia Nacional ha informat que té moltes proves, com ara gravacions, que confirmen que els agents detinguts han extorsionat durant mesos alguns empresaris de Coslada, als quals obligaven a pagar-los diverses quantitats de diners.

A Coslada treballen 150 policies locals, dels quals 31, com a mínim, formarien part d'aquesta xarxa d'extorsió. No es descarta, a més, que l'Ajuntament pugui estar implicat en aquest cas, un extrem que hores d'ara s'està investigant.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page