Mayka Navarro: la missatgera privilegiada PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 29 abril de 2008
Editorial

ImageAhir era el Col.legi de Periodistes i Pere Rios a El País. Avui el catedràtic Joan-Josep Queralt. Tots defensant que la “pobre” Mayka Navarro ha estat citada per la jutgessa davant la vulneració del secret de sumari al publicar-se detalls de la investigació -no finalitzada- de l'homicidi d'una noia en un apartament turístic de gràcia. Filtració que probablement ve de persones pertanyents a les unitats d'investigació o del mateix jutjat. Però un cop més, la periodista de El Periòdico ha estat la que ha obtingut la notícia.

Malestar a la policia per la política informativa d'Interior
D'aquí que resulti força paradoxal que els qui acostumen a qüestionar l'opacitat informativa de l'Oficina del Portaveu i la realitat que Mayka sempre aconsegueix determinades informacions, ara surtin en defensa seva.

ImageSeria molt interessant que el Col·legi de Periodistes es qüestioni la deontologia de determinades periodistes que fa que es trepitgin els drets dels companys d'altres mitjans igualment importants. I no cal dir que l'Oficina del Portaveu hauria de fer un esforç important per ser més democràtica i transparent. Costa creure que alguns dels seus màxims responsables abans eren a l'altra banda, fent de periodistes. Tant costa convocar a tots els mitjans per passar-los la informació a la vegada? Els mèrits del periodista venen després, quan en igualtat de condicions, elaboren una informació completa, contrastada i d'interès per als lectors.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page